Zewnętrzna komora chłodnicza 6-metrowa
Komora chłodnicza gastronomiczna o długości 6 metrów.
Komora chłodnicza gastronomiczna zewnętrzna
Chłodnia do umieszczenia na zewnątrz budynku do przechowywania żywności, w tym owoców, warzyw, mięsa, nabiału, ryb, owoców morza.
Wymiary zewnętrznej komory chłodniczej: 2,2 x 6,0 x 2,4 [m] (wymiary zewnętrzne)
Wyposażenie komory chłodniczej zewnętrznej:
– płyta warstwowa PIR o grubości 100 mm o profilu liniowym, RAL 9010 |
– stalowa konstrukcja umożliwiająca przestawienie komory za pomocą HDS |
– izolowana podłoga zakończona blachą ryflowaną |
– narożniki wewnętrzne wykonane z PVC |
– drzwi chłodnicze: rozwieralne jednoskrzydłowe o świetle przejścia 800×2000[mm] (kierunek otwierania drzwi do potwierdzenia) |
– kurtyna paskowa z folii PVC |
– oświetlenie sufitowe dwupunktowe z czujką ruchu |
– odpływ skroplin z chłodnicy poprowadzony grawitacyjnie na zewnątrz komory |
– sterowanie dostosowane do HACCP, dźwiękowy i wizualny wskaźnik przekroczenia temperatury, sterownik umożliwiający zdjęcie raportu temperatur i połączenie sygnałowe z BMS |
– trójfazowy agregat chłodniczy produkcji CoolCraft |
– instalacja chłodnicza z obniżonym napełnieniem czynnika chłodniczego dzięki zastosowaniu kapilary |
– zakres pracy od 0°C do 6°C |
Wyposażenie dodatkowe:
– obudowa agregatu |
– rozwiązania energooszczędne: odszranianie gorącymi gazami, energooszczędne wentylatory |
– ekologiczna instalacja pracująca na naturalnym czynniku chłodniczym propanie R290 |
– system modułowych regałów |
– daszek |
– domykacz drzwi |
– stalowa podstawa umożliwiająca regulację poziomu ustawienia |
Zapytanie ofertowe
Niezwłocznie po wpłynięciu do nas zapytania zostanie przygotowana dla Państwa oferta wraz ze szczegółową wyceną. Im więcej informacji otrzymamy w wiadomości tym łatwiej będzie nam dobrać odpowiednie urządzenie. Załączniki mogą zawierać rzut budynku i/lub tabliczkę znamionową posiadanego zbiornika.