Chłodnia zewnętrzna dla restauracji w Rawiczu

Realizacja chłodni gastronomicznej

W upalne lipcowe dni nie zwalniamy tempa.

Dostarczyliśmy kolejną komorę chłodniczą zewnętrzną do Klienta z okolic Rawicza.

Chłodnia działa na naturalnym czynniku chłodniczym R290 czyli propanie. Dzięki temu Inwestor nie musi się martwić o zgłaszanie urządzenia do Centralnego Rejestru Operatorów.

Zastosowany został agregat trójfazowy, dzięki któremu wewnątrz pomieszczenia panuje temperatura 2C.

Drzwi o świetle przejścia 800 x 2000mm pozwolą na swobodne wkładanie oraz wyciąganie produktów z komory.

Kurtyna paskowa na wejściu do komory ogranicza napływ ciepła z zewnątrz. Pozwala to na dłuższe utrzymanie temperatury wewnątrz pomieszczenia przy otwartych drzwiach.

Dodatkowo dostarczyliśmy oraz złożyliśmy regały modułowe.

 

Realizacja komory chłodniczej zewnętrznej