Realizacja dwóch chłodni wewnętrznych dla pracowni cukierniczej

Komory chłodnicze dla pracowni cukierniczej w Warszawie

Zrealizowaliśmy dwie chłodnie wewnętrzne dla pracowni cukierniczej w Warszawie.

Pierwsza komora chłodnicza o wymiarach 3,5 x 2,05 x 2,50 m na wyroby gotowe. Chłodnia posiada dwie pary drzwi, aby był do niej łatwy dostęp z obu stron lokalu.

Druga komora chłodnicza o wymiarach 4,00 x 2,00 x 2,50 m będzie służyć do przechowywania dostaw produktów.

Komory zaprojektowaliśmy, aby utrzymywały wewnątrz temperaturę w przedziale 0-6°C.

Na wejściu do każdej komory zamontowaliśmy kurtyny paskowe ograniczające napływ ciepła z zewnątrz.

Komory działają na czynniku R452A. W celu odszraniania chłodnic wykorzystywana będzie instalacja odszraniania gorącymi gazami.

Agregaty skraplające naszej marki Cool Craft zamontowaliśmy na zewnątrz budynku. Oba urządzenia zostały ukryte pod estetycznymi obudowami.

 

 

Komory chłodnicze dla cukierni